SPECIALE LYCURGUS BIJEENKOMST

18 May 2023 by Paul Kramer

Beste Leden van Lycurgus,

Hierbij wil ik jullie graag uitnodigen voor zeer speciale bijeenkomst die donderdagavond 8 juni gaat plaatsvinden. Op deze speciale avond zal Michel Butter een inspirerend en persoonlijk verhaal presenteren over zijn carrière als professioneel hardloper. Verder zal hij in de rol als dagvoorzitter de jaarlijkse ledenvergadering in banen leiden. Ook zullen er een paar mensen in het zonnetje worden gezet!

Voor degene die Michel Butter niet direct kennen; Michel is een Nederlandse topatleet en voormalig Nederlands kampioen op de marathon. Met een PR van 2:09 op de marathon van Amsterdam en een 6de plaats bij de marathon van New York in 2017 liep hij internationaal op het hoogste niveau! Verder is Michel ook lid geweest van Lycurgus en heeft onze club aan de basis gestaan van zijn succes!

De bijeenkomst zal uiteraard plaatsvinden in de kantine ons clubhuis. Hieronder alle details:
DATUM: Donderdag 8 juni
INLOOP: 20.00 uur
AANVANG: 20.30 uur
START BORREL: 21.30 uur
EINDE: 22.30 uur

Omdat we een grote opkomst verwachten zouden we graag jullie aanmelding voor 26 mei willen ontvangen. Aanmelden kan via TeamApp of via https://forms.gle/cgVqRLapWKip9mdt6

Daarnaast kunnen de leden die geïnteresseerd zijn in de financiële gang van zaken van onze club een informatieavond bijwonen waar alle financiële stukken worden toegelicht door onze penningmeester Frank Post. De avond vindt plaats op 25 mei vanaf 20.00 uur in de bestuurskamer van ons clubhuis. Je kunt je daarvoor aanmelden via penningmeester@avlycurgus.nl.

Als laatste, je kunt vooraf de alle stukken downloaden via de website. Deze zijn binnenkort beschikbaar. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Tot snel!

Namens alle bestuursleden AV LYCURGUS
Armand

Comments --

Loading...